Spring naar inhoud

Media

En de winnaar is…!

Welke bouwstijl wil Badhoevedorp voor de gebouwen rondom het nieuwe dorpsplein? Dat vroegen we jullie op JouwBadhoevedorp.nl! Martine van Vliet, stedenbouwkundige en landschapsarchitect, laat op het dorpsplein de meest gekozen bouwstijlen zien.

Martine van Vliet, LOOSvanVLIET Bouwstijlen

Het dorpsplein

 

Wat vinden jullie belangrijk voor het uiterlijk en de functies van het nieuwe dorpsplein? Martine van Vliet vertelt het in deze video.

Martine van Vliet, LOOSvanVLIET Het plein

Hoe nu verder?

Wat gebeurt er nu met de ideeën en stemmen op JouwBadhoevedorp.nl? Martine van Vliet maakt hier uiteindelijk drie schetsontwerpen van. Daar kan Badhoevedorp dan later weer op stemmen!

Martine van Vliet, LOOSvanVLIET Hoe nu verder

Waar gaat het om op JouwBadhoevedorp.nl? Bekijk de video's voor de eerste peiling:

Martine van Vliet is stedenbouwkundige en landschapsarchitect. Met de ideeën en stemmen gaat zij uiteindelijk aan de slag om ontwerpen te maken.

Martine van Vliet: Introductie

Martine van Vliet gaat ontwerpen maken voor het centrum. Ze vertelt wat er al vastligt en waar Badhoevedorpers waar het op JouwBadhoevedorp om gaat. Dus om de sfeer en de functies van het nieuwe dorpsplein en het uiterlijk van het dorpsplein en de gebouwen eromheen!

Martine van Vliet: Wat willen we weten?

Winkeleigenaresse Yvonne Visser liet haar fantasie de vrije loop toen we haar vroegen naar het nieuwe centrum. Vol enthousiasme vertelde hoe ze het nieuwe dorpsplein graag zou willen zien. Raak je hierdoor ook geïnspireerd?

Yvonne Visser: SPIJCK in Badhoevedorp

Babs en Stella Ponne van de dansschool vinden de ontmoetingsfunctie van het nieuwe dorpsplein belangrijk. Hierbij denken ze ook aan de jeugdige Badhoevedorpers en de ouders die tijdens het spelen op terrasjes zitten. We zien het al bijna voor ons!

Dansschool Ponne Badhoevedorp

Henk Schaap woont al 25 jaar in Badhoevedorp én is lid van Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp. Ook Henk vroegen we naar het nieuwe dorpsplein en de gebouwen eromheen. Zijn ideeën gaan over water en dorpsgroen!

Henk Schaap Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

Juwelier Dennis Bijlsma vindt vooral de sfeer van het nieuwe plein belangrijk. Dat komt goed uit, want dat is één van de onderwerpen waarover het op JouwBadhoevedorp.nl gaat.

Dennis Bijlsma Juwelier Badhoevedorp

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren